• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Medische verpakking

Medische verpakking nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onlineplastics is al tientallen jaren vaste leverancier van isothermische verpakkingen voor de wereldwijde gezondheidszorg, ziekenhuizen, dierengeneeskunde en de farmacie. Alle verpakkingen zijn maximaal geperfectioneerd om aan de wensen en strenge eisen binnen de gezondheidszorg. Daarbij worden er periodiek strenge controles uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

Lange beschermingsduur

Onze isolatieverpakkingen zijn speciaal ontworpen voor de medische- en farmaceutische industrie. Onze verregaande technische kennis, heeft geresulteerd in diverse innovatieve producten. Deze zijn gevalideerd door de officiële instanties (welke) en bieden een gegarandeerde beschermingsduur van maar liefst maximaal 144 uur.

Maatwerk medische verpakkingen

Bij een afname van minimaal 10.000 stuks, is het mogelijk om uw verpakkingen te bestellen. Vertel ons uw verpakkingsprobleem en wij gaan op zoek naar een oplossing.

 • Al meer dan 30 jaar ervaring
 • Nederlandse kwaliteit
 • Levering op afroep
 • Gevalideerde producten

Medische verpakking: neem contact op

Offerte op maat aanvragen


  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  Onlineplastics is uw specialist in alle soorten diepvriestassen, koeldraagtassen en koelenveloppen, thermobags, coolerbags en andere koelverpakkingen.

  Onze specialiteit? Het maken en snel leveren van diepvriestassen en koeldraagtassen. Wij leveren alle mogelijke uitvoeringen en hoeveelheden met een perfecte prijs/kwaliteit/levertijd verhouding.

  Diepvriestas made in Holland
  In onze fabriek ten noorden van Amsterdam produceren wij vele soorten diepvriestassen en koelenveloppen in diverse afmetingen. Op basis van kennis, ervaring en specialisatie ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar diepvriestassen voor nieuwe en innoverende toepassingen. Wij zijn partner van vele vooraanstaande bedrijven. Levering vindt wereldwijd plaats aan een scala van internationale klanten.

  Koeldraagtas voor diverse toepassingen
  Onze tassen worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, pharmaceutische bedrijven, cateraars, producenten van verse en diepvriesproducten,ijsfabrikanten maar ook de winkels bij u om de hoek.

  Ontwikkeling van nieuwe koelverpakkingen
  Samenwerking met onze klanten vormt een belangrijk uitgangspunt. Regelmatig worden producten op maat ontwikkeld om aan specifieke vereisten te voldoen. Dit heeft geleid tot sterke relaties met vele bedrijven. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw verpakkingsprobleem op te lossen.

  Offerte op maat aanvragen Of bel naar 0299 746 337

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: