• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Thermobags bestellen? Dan bent u hier bij Onlineplastics op de juiste plaats. Wij produceren al vele jaren verschillende verzendverpakkingen voor bedrijven. Dit is een goede oplossing voor het vervoeren van gekoelde producten, bijvoorbeeld vis of vlees. U kunt zowel kleine aantallen als grote aantallen bestellen. Bekijk eens ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vervoer uw artikelen met een thermobags

Met deze thermobags kunt u uw artikelen geconditioneerd vervoeren. Dit is belangrijk voor bijvoorbeeld etenswaren, denk hierbij aan vis en vlees. Zo zal dit niet bederven of verrotten en hierdoor blijft het op de juiste temperatuur. Deze verzendverpakkingen zijn dus uitermate geschikt om uw producten in een ideale conditie te vervoeren.

Grote aantallen

Wij produceren bij Onlineplastics onze producten in Noord-Holland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een zeer snelle en nette levering. Daarnaast hebben wij deze thermobags ook op grote schaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om grote aantallen te bestellen bij ons. Uiteraard is het ook mogelijk om kleinere aantallen te bestellen. Dit is volledig afhankelijk van uw voorkeuren.

Verschillende afmetingen thermobags

Deze thermobags zijn bij Onlineplastics beschikbaar in diverse afmetingen. U kunt dus zelf bepalen welke grootte u kiest van de verzendverpakkingen. Deze grootte moet natuurlijk goed passen bij de artikelen die u er in wilt versturen. Het is dus mogelijk om de afmetingen, maar ook de aantallen naar eigen wens te bepalen.

Thermobags bestellen?

Wilt u thermobags bestellen voor uw bedrijf? Onlineplastics levert deze verzendverpakkingen graag aan u. Wij hoeven alleen de benodigde aantallen en afmetingen te weten om uw bestelling gereed te kunnen maken. Vervolgens zullen wij uw bestelling direct versturen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze verzendverpakkingen of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: