• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Isolerende verpakking bestellen? Dan bent u hier bij Onlineplastics op de juiste plaats. Wij produceren al vele jaren verschillende soorten verzendverpakkingen waaronder ook koelverpakkingen. Zo kunt u uw producten onder de juiste conditie verzenden, bijvoorbeeld eten of medicijnen. Deze verpakkingen kunt u zowel op kleine als grote schaal bestellen. Bekijk eens ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geconditioneerd uw artikelen vervoeren met isolerende verpakking

Met koelverpakkingen kunt u uw producten onder de juiste conditie verzenden. Dit is heel belangrijk voor onder andere etenswaar en medicijnen. Deze moeten namelijk gekoeld blijven, zodat het niet bederft. Zo zullen de producten dus op de juiste temperatuur aankomen op de bestemming. Ze zijn perfect voor het vervoeren van artikelen tussen de 2 en de 8 graden.

Grote aantallen

Wij produceren onze isolerende verpakkingen bij Onlineplastics in Noord-Holland. Hierdoor bent u vrijwel altijd verzekerd van een zeer snelle levering en ook een verantwoorde levering. Bovendien hebben wij deze koelverpakkingen op zeer grote schaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om grote aantallen af te nemen bij Onlineplastics. Uiteraard kunt u ook kleinere aantallen bestellen.

Isolerende verpakking bestellen?

Wilt u koelverpakkingen bestellen voor uw bedrijf? Onlineplastics levert deze coolpacks graag. U hoeft alleen de benodigde aantallen en afmetingen door te geven. Vervolgens kunnen wij uw bestelling gereed maken en versturen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze verzendverpakkingen? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u heel graag verder!

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: