• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Koelverpakking

Bekijk alles

Bevroren producten versturen? Dan bent u bij Onlineplastics.nl op de juiste plaats. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verzendverpakkingen om uw producten veilig en gekoeld te verzenden. Het is mogelijk om deze koelverpakkingen op kleine en grote schaal te bestellen. Bekijk eens het aanbod of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Kenmerken van een koelverpakking

Onze verzendverpakkingen geven u de mogelijkheid om producten verkoeld te verzenden. Dit is noodzakelijk bij een aantal producten. Voorbeelden hiervan zijn vlees, vis en medicijnen. Het is bij dit soort producten belangrijk dat deze koel blijven, omdat het anders kan bederven of verrotten. Zo kunnen deze gekoelde of diepvriesproducten veilig worden verstuurd. Bovendien zijn de verpakkingen van zeer goede kwaliteit en ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Hierdoor kunt u vrijwel alle soort producten verzenden met onze koelverpakkingen.

Verschillende afmetingen

Onze koelverpakking is voorzien van een plakstrip waarmee de verpakking kan worden afgesloten. Bovendien is deze strip ook hersluitbaar. U vindt hier tevens koelende verzendverpakkingen in allerlei afmetingen. Hierdoor kunt u allerlei soorten producten veilig en gekoeld verzenden. Bovendien kunt u bij ons kleine en grote aantallen bestellen. Het is dus mogelijk om de afmetingen en de aantallen naar eigen wens te bepalen.

Waarom koelende verpakking bestellen bij Onlineplastics.nl?

Er zijn verschillende voordelen om koelverpakkingen te bestellen bij Onlineplastics. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rijtje:

 • Scherpe prijzen
 • Hersluitbare verpakking
 • Altijd een uitstekende service
 • Grote en kleine aantallen beschikbaar
 • Veel keus aan topkwaliteit verzendverpakkingen

Koelverpakking direct bestellen?

Wilt u koelverpakking online bestellen? Onlineplastics.nl levert deze graag aan u. Wij leveren zowel kleine als grote aantallen in diverse afmetingen. Het is mogelijk om een prijsindicatie op te vragen indien u een grote hoeveelheid wilt kopen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  Onlineplastics is uw specialist in alle soorten diepvriestassen, koeldraagtassen en koelenveloppen, thermobags, coolerbags en andere koelverpakkingen.

  Onze specialiteit? Het maken en snel leveren van diepvriestassen en koeldraagtassen. Wij leveren alle mogelijke uitvoeringen en hoeveelheden met een perfecte prijs/kwaliteit/levertijd verhouding.

  Diepvriestas made in Holland
  In onze fabriek ten noorden van Amsterdam produceren wij vele soorten diepvriestassen en koelenveloppen in diverse afmetingen. Op basis van kennis, ervaring en specialisatie ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar diepvriestassen voor nieuwe en innoverende toepassingen. Wij zijn partner van vele vooraanstaande bedrijven. Levering vindt wereldwijd plaats aan een scala van internationale klanten.

  Koeldraagtas voor diverse toepassingen
  Onze tassen worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, pharmaceutische bedrijven, cateraars, producenten van verse en diepvriesproducten,ijsfabrikanten maar ook de winkels bij u om de hoek.

  Ontwikkeling van nieuwe koelverpakkingen
  Samenwerking met onze klanten vormt een belangrijk uitgangspunt. Regelmatig worden producten op maat ontwikkeld om aan specifieke vereisten te voldoen. Dit heeft geleid tot sterke relaties met vele bedrijven. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw verpakkingsprobleem op te lossen.

  Offerte op maat aanvragen Of bel naar 0299 746 337

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: