• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Isolerende pallethoezen

Bekijk alles

Pallethoezen bestellen? Dan bent u bij Onlineplastics op de juiste plaats. Wij produceren al vele jaren isolerende verpakkingen voor webshops en andere bedrijven. Wij beschikken hiervoor over verschillende materialen zoals noppenfolie en isolatiefoam. Het is bij ons mogelijk om kleine en grote aantallen te bestellen. Bekijk eens ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Perfect voor het verzenden van gekoelde of diepvries producten

Isolerende pallethoezen zijn perfect voor het versturen van gekoelde en/of diepgevroren producten. Zo blijven deze producten gekoeld, zoals etenswaren en perishables. Deze pallethoezen zijn voorzien van isolerende noppenfolie om zo de perfecte isolerende werking te garanderen. Bovendien is deze isolerende verzendverpakking van zeer goede kwaliteit en zijn ze beschikbaar in diverse formaten.

Grote aantallen

Bij Onlineplastics produceren wij onze producten in Noord-Holland. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer snelle levering. Bovendien hebben wij deze isolerende pallethoezen op grote schaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om grote aantallen te bestellen. Uiteraard kunnen er ook kleinere aantallen besteld worden. Deze pallethoezen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Pallethoezen bestellen?

Wilt u pallethoezen bestellen voor uw bedrijf? Onlineplastics levert deze artikelen graag aan u. Wij hoeven alleen de benodigde aantallen en afmetingen te weten om de bestelling gereed te maken. Vervolgens zullen wij de isolerende pallethoezen direct versturen. Meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  Onlineplastics is uw specialist in alle soorten diepvriestassen, koeldraagtassen en koelenveloppen, thermobags, coolerbags en andere koelverpakkingen.

  Onze specialiteit? Het maken en snel leveren van diepvriestassen en koeldraagtassen. Wij leveren alle mogelijke uitvoeringen en hoeveelheden met een perfecte prijs/kwaliteit/levertijd verhouding.

  Diepvriestas made in Holland
  In onze fabriek ten noorden van Amsterdam produceren wij vele soorten diepvriestassen en koelenveloppen in diverse afmetingen. Op basis van kennis, ervaring en specialisatie ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar diepvriestassen voor nieuwe en innoverende toepassingen. Wij zijn partner van vele vooraanstaande bedrijven. Levering vindt wereldwijd plaats aan een scala van internationale klanten.

  Koeldraagtas voor diverse toepassingen
  Onze tassen worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, pharmaceutische bedrijven, cateraars, producenten van verse en diepvriesproducten,ijsfabrikanten maar ook de winkels bij u om de hoek.

  Ontwikkeling van nieuwe koelverpakkingen
  Samenwerking met onze klanten vormt een belangrijk uitgangspunt. Regelmatig worden producten op maat ontwikkeld om aan specifieke vereisten te voldoen. Dit heeft geleid tot sterke relaties met vele bedrijven. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw verpakkingsprobleem op te lossen.

  Offerte op maat aanvragen Of bel naar 0299 746 337

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: