• Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

FAQs

Het koel blijven van een product dat verpakt zit in een isolerende verpakking zal erg variëren per product. U dient rekening te houden met diverse factoren zoals buitentemperatuur, tijdsduur, homogeniteit (dichtheid) van het product en heeft u koelelementen of gelpacks toegevoegd. Wij nemen altijd het zekere voor het onzekere en raden aan om even een test te doen. Hiervoor kunt u een data logger aanschaffen in onze webshop zodat u de temperatuur kunt monitoren tijdens uw test. Met deze testgegevens kunt u kiezen tussen de artikelen die wij op voorraad hebben. Wordt het een koeldraagtas, diepvriestas of een koelenvelop?

In de wereld van de verpakkingen zijn we gewend dat we snel moeten handelen. Daarom hebben wij de van de meeste isolerende verpakkingen een ruime voorraad en kunnen dus dezelfde dag nog versturen. Daarna is het aan de pakketdienst om uw bestelling z.s.m. op bestemming te krijgen.

Het op maat maken van uw isolerende verpakking zoals een diepvriestas, isolerende hoes of pallethoes is natuurlijk mogelijk. Neem daarom contact met ons op over de mogelijkheden.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een artikel wilt retourneren. Dat kan! Graag horen we van u wel eerst de reden van het retourneren van het product. Uitzonderingen: U begrijpt vast ook dat producten die u speciaal heeft laten maken, niet kunt retourneren. Indien mogelijk en/of wenselijk zorgen wij voor vervanging en denken wij mee. De kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening.

Het laten bedrukken van een diepvriestas is zeker mogelijk. Wij zijn gebonden aan een minimaal af te nemen aantal drukmeters van 3000 meter. Hiervan kunnen we ongeveer (afhankelijk van de afmeting) 7000 tot 10.000 diepvriestassen van produceren. ( afname in delen in overleg) U dient dan wel een werkbaar drukbescheiden aan te leveren in PDF format. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt ook bevroren producten versturen met onze isolatiezakken.  Door de dubbele isolerende lagen blijven de producten tot wek 50 uur bevroren mits voorzien van droogijs.  Zo ben je er zeker van dat je producten bevroren aankomen op de eindbestemming.

 

Het is helaas niet mogelijk om tassen per stuk te bestellen. Wij verpakken onze koeldraagtassen en diepvriestassen in stevige kartonnen dozen en proberen deze uit voorraad te leveren in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Isolerende verpakkingen bestaan uit meerdere lagen, hierdoor creëer je een barrière tussen de inhoud van de diepvriestas, hoes of pallethoes en de buitenwereld. De lagen bestaan vaak uit de volgende materialen, gemetalliseerde folie, noppenfolie en PE ( indien gewenst gerecycled). De gemetalliseerde laag weerkaatst de warmte van buiten en de koude terug naar binnen. Noppenfolie bestaat uit kleine luchtkussentjes die ieder voor zich werken als isolatie. Zo blijft uw product op de juiste temperatuur.

Wij proberen altijd een ruime voorraad aan te houden van onze isolerende verpakkingen. Door onze voorraden kunnen we doorgaans snelle leveringen garanderen en zal u niet zonder uw diepvriestas of koeldraagtas komen te zitten.

Onlineplastics is uw specialist in alle soorten diepvriestassen, koeldraagtassen en koelenveloppen, thermobags, coolerbags en andere koelverpakkingen.

Onze specialiteit? Het maken en snel leveren van diepvriestassen en koeldraagtassen. Wij leveren alle mogelijke uitvoeringen en hoeveelheden met een perfecte prijs/kwaliteit/levertijd verhouding.

Diepvriestas made in Holland
In onze fabriek ten noorden van Amsterdam produceren wij vele soorten diepvriestassen en koelenveloppen in diverse afmetingen. Op basis van kennis, ervaring en specialisatie ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar diepvriestassen voor nieuwe en innoverende toepassingen. Wij zijn partner van vele vooraanstaande bedrijven. Levering vindt wereldwijd plaats aan een scala van internationale klanten.

Koeldraagtas voor diverse toepassingen
Onze tassen worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, pharmaceutische bedrijven, cateraars, producenten van verse en diepvriesproducten,ijsfabrikanten maar ook de winkels bij u om de hoek.

Ontwikkeling van nieuwe koelverpakkingen
Samenwerking met onze klanten vormt een belangrijk uitgangspunt. Regelmatig worden producten op maat ontwikkeld om aan specifieke vereisten te voldoen. Dit heeft geleid tot sterke relaties met vele bedrijven. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw verpakkingsprobleem op te lossen.

Offerte op maat aanvragen Of bel naar 0299 746 337

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door: