• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Maatwerk

Specialisaties & maatwerk

Onlineplastics is natuurlijk sterk in maatwerk. Naast de standaardverpakkingen bieden we maatwerk, samengesteld uit meerdere lagen isolerende materialen. Elke verpakking is een uniek ontwerp. Wij bespreken uw ideeën, zodat de producten precies aansluiten op uw wensen.

Verpakking op maat

Kunt u uw gewenste formaat niet in ons assortiment vinden? U kunt overwegen om uw isolerende verpakking aan te passen op uw product. Door het juiste materiaal te gebruiken, bespaart u kosten en tijd door een snellere handling.
Zo heeft u de juiste isolerende, opvallende, wellicht bedrukte verpakking op maat
Bel ons gerust voor een vrijblijvend.

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  Onlineplastics is uw specialist in alle soorten diepvriestassen, koeldraagtassen en koelenveloppen, thermobags, coolerbags en andere koelverpakkingen.

  Onze specialiteit? Het maken en snel leveren van diepvriestassen en koeldraagtassen. Wij leveren alle mogelijke uitvoeringen en hoeveelheden met een perfecte prijs/kwaliteit/levertijd verhouding.

  Diepvriestas made in Holland
  In onze fabriek ten noorden van Amsterdam produceren wij vele soorten diepvriestassen en koelenveloppen in diverse afmetingen. Op basis van kennis, ervaring en specialisatie ontwikkelen wij reeds meer dan 20 jaar diepvriestassen voor nieuwe en innoverende toepassingen. Wij zijn partner van vele vooraanstaande bedrijven. Levering vindt wereldwijd plaats aan een scala van internationale klanten.

  Koeldraagtas voor diverse toepassingen
  Onze tassen worden gebruikt voor allerlei toepassingen. Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, pharmaceutische bedrijven, cateraars, producenten van verse en diepvriesproducten,ijsfabrikanten maar ook de winkels bij u om de hoek.

  Ontwikkeling van nieuwe koelverpakkingen
  Samenwerking met onze klanten vormt een belangrijk uitgangspunt. Regelmatig worden producten op maat ontwikkeld om aan specifieke vereisten te voldoen. Dit heeft geleid tot sterke relaties met vele bedrijven. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw verpakkingsprobleem op te lossen.

  Offerte op maat aanvragen Of bel naar 0299 746 337

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: