• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Gelpacks

Gelpacks bestellen? Dan bent u bij Onlineplastics op de juiste plaats. Wij produceren al vele jaren gelpacks voor bedrijven. Dit is de beste oplossing om uw producten veilig en geconditioneerd te vervoeren. Denk hierbij aan etenswaren, medicijnen en bloemen. Deze kunt u zowel op kleine schaal bestellen als op grote schaal. Bekijk eens ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vervoer uw producten geconditioneerd met gelpacks

Met deze gelpacks kunt u uw artikelen geconditioneerd vervoeren. Dit is belangrijk voor onder andere etenswaar en medicijnen. Zo zullen deze niet bederven en komen ze op de juiste temperatuur aan op de bestemming. Deze gelpacks zijn koelelementen die perfect zijn voor het vervoeren van producten tussen de 0 en 8 graden. Deze koelelementen zijn dus uitermate geschikt om uw producten in een ideale conditie te vervoeren!

Grote aantallen

Onlineplastics produceert zijn producten in Noord-Holland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een zeer snelle en verantwoorde levering. Bovendien hebben wij deze coolpacks op grote schaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om grote aantallen bij ons te bestellen. Natuurlijk kunnen er ook kleinere aantallen besteld worden.

Gelpacks beschikbaar in diverse afmetingen

Deze koelelementen bij Onlineplastics zijn beschikbaar in diverse afmetingen. U kunt dus zelf de grootte bepalen van de verzendverpakkingen. Natuurlijk moet deze grootte goed passen bij de artikelen die u er in wilt versturen.

Gelpacks bestellen?

Wilt u gelpacks bestellen voor uw bedrijf? Onlineplastics levert deze koelelementen graag. Laat u ons de benodigde aantallen en afmetingen weten en wij zullen de bestelling gereed maken voor verzending. Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze verzendverpakkingen of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Offerte op maat aanvragen


  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: