• Laagste prijsgarantie
 • Nederlandse kwaliteit
 • Personalisatie ook mogelijk
 • Staffelkorting bij grote bestellingen

Veilig thuisbezorgd door:

Gelpacks bestellen? Dan bent u bij Onlineplastics op de juiste plaats. Wij produceren al vele jaren icepacks voor bedrijven. Dit is de beste oplossing om uw producten veilig en geconditioneerd te vervoeren. Een aantal voorbeelden van producten die koel vervoerd moeten worden zijn etenswaren en medicijnen. Het is mogelijk om zowel kleine als grote aantallen te bestellen. Bekijk eens ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Icepack XLIcepack Eco

Gelpack 400grGelpack 200gr

Producten geconditioneerd vervoeren met gelpacks

Met deze gelpacks kunt u uw artikelen geconditioneerd vervoeren. Dit is noodzakelijk bij een aantal producten. Voorbeelden hiervan zijn vlees, vis en medicijnen. Zo zullen deze niet bederven. Zo komen deze producten op de juiste temperatuur aan op de bestemming. Deze gelpacks zijn voor het vervoeren van producten tussen de 0 en 8 graden. Deze coolpacks zijn dus uitermate geschikt om uw producten in een ideale conditie te vervoeren.

Grote aantallen coolpacks

Onlineplastics produceert zijn gelpacks in Noord-Holland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een zeer snelle en verantwoorde levering. Bovendien hebben wij deze coolpacks op grote schaal op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om grote aantallen bij ons te bestellen. Natuurlijk kunnen er ook kleinere aantallen besteld worden.

Gelpacks beschikbaar in diverse afmetingen

De coolpacks bij Onlineplastics zijn beschikbaar in diverse afmetingen. U kunt dus zelf de grootte bepalen van de verzendverpakkingen. Deze afmetingen moeten natuurlijk goed passen bij de artikelen die u er in wilt versturen. Het is dus mogelijk om de afmetingen, maar ook de aantallen naar eigen wens te bepalen.

Gelpacks bestellen?

Wilt u gelpacks bestellen voor uw bedrijf? Onlineplastics.nl levert deze graag aan u. Wij leveren zowel kleine als grote aantallen coolpacks in diverse afmetingen. Het is mogelijk om een prijsindicatie op te vragen indien u een grote hoeveelheid wilt ontvangen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte op maat aanvragen  Met het toesturen van deze informatie naar ons bevestig je dat je kennis hebt genomen van het Privacy beleid van OnlinePlastics en hiermee akkoord gaat.

  • Laagste prijsgarantie
  • Nederlandse kwaliteit
  • Personalisatie ook mogelijk
  • Staffelkorting bij grote bestellingen

  Veilig thuisbezorgd door: